Saltele din spumă. Avantaje si dezavantaje

Camera cu Saltea din Spuma Poliuretanica

Saltelele din spumă sunt realizate cu un miez de spumă sau HR dezvoltat pentru a asigura o odihnă bună. Spuma din aceste saltele este fabricată la cele mai înalte standarde de calitate. Densitatea mare a spumei este o condiție prealabilă pentru o saltea de spumă de calitate.

Saltelele Silenze au o densitate minimă de 23 kg/mc, ceea ce previne defectarea prematură a produsului. Acesta este scopul principal al saltelelor din spumă: să asigure durabilitate și o odihnă bună. Care sunt avantajele saltelelor din spumă? Noi vi le explicăm:

AVANTAJELE SALTELELOR DIN SPUMĂ

1. PERFORMANȚĂ BUNĂ GARANTATĂ

Densitatea de HR permite saltelei de spumă să ofere un suport bun, dar există și alte beneficii. În general, saltelele din spumă sunt confortabile și respirabile, ceea ce garantează un somn bun.

2. UTILIZAȚI-LE PE ORICE BAZĂ

Unul dintre marile avantaje ale achiziționării unei saltele din spumă este că se potrivesc pe orice tip de bază. Le puteți folosi pe o bază tapițată, pe un somier sau pe o canapea pliabilă. Trebuie remarcat faptul că aceste saltele sunt articulate și, bineînțeles, pot fi așezate pe o bază articulată.

3. POTRIVIT PENTRU UTILIZARE PE AMBELE PĂRȚI

Saltelele din spumă poliretanică Silenze sunt concepute pentru a fi utilizate pe ambele părți. Vă recomandăm să le întoarceți cel puțin o dată pe lună de sus în jos și de jos în sus. Această îngrijire adecvată va prelungi durata de viață a saltelei.

4. UN PREȚ ECONOMIC

Saltelele din spumă Silenze garantează un preț economic. O alegere perfectă dacă sunteți în căutarea unei saltele în stare bună la un preț accesibil. Pentru ca buzunarul dumneavoastră să vă ajute să vă decideți.

5. GATA SĂ VĂ SATISFACĂ TOATE NEVOILE

În plus față de toate acestea, saltelele din spumă sunt pregătite pentru a satisface toate nevoile. Gama de servicii medicale este un exemplu în acest sens. Saltelele din gama de asistență medicală au un miez de spumă care asigură o bună rezistență și durabilitate. Aceste saltele sunt pregătite pentru persoanele care petrec mult timp în pat și sunt rezistente la lichide și deșeuri.

6. NU UITAȚI SĂ VĂ PROTEJAȚI SALTEAUA DE SPUMĂ

Protejarea saltelei dvs. este esențială și necesară pentru ca aceasta să dureze mult timp. Un lucru de care aveți nevoie pentru a vă păstra salteaua în stare bună este o husă de protecție. O husă de saltea vă protejează produsul și vă ajută să îl feriți de praf, umiditate, acarieni și alte resturi. O opțiune pe care trebuie să o explorați dacă doriți o bună protecție pentru salteaua dumneavoastră este husa de saltea.