Saltele cu arcuri impachetate: tot ce trebuie să știți

Camera cu Saltea Arcuri Pocket

Ce sunt arcurile impachetate individual?

Arcurile impachetate sunt uniunea arcurilor cu sac. Acest procedeu elimină zgomotul și crește durabilitatea saltelei noastre, deoarece arcurile sunt cuprinse și nu sunt supuse unei întinderi excesive care le-ar putea deteriora.

Saltelele cu arcuri impachetate sunt realizate cu un miez de arcuri care sunt aranjate individual într-un sac. Acestea se comportă extraordinar de bine pentru că își păstrează independența patului. Astfel, mișcările unui dormind nu interferează cu cele ale celuilalt.

Pachetul pentru arcuri permite fiecărui arc să acționeze independent de celelalte, ceea ce le face mai puternice și oferă zone de confort. Acestea sunt saltele respirabile care au întărituri perimetrale sau bare de contur care susțin totul și sunt altfel mai ferme. În această secțiune, saltelele pe care le avem au mai multe arcuri pe saltea, astfel încât susținerea corpului este mai importantă, iar durabilitatea și rezistența sunt mai mari.

Sunt foarte calduros, este potrivită o saltea cu arcuri impachetate?

Dacă vă este foarte cald, o saltea cu arcuri în buzunar este foarte potrivită, deoarece oferă o respirabilitate excelentă și nu reține căldura. Sunt mai fermi, ceea ce vă menține corpul mai ridicat și evită senzația de înfășurare a corpului pe care o oferă alte materiale. În același timp, acestea sunt foarte respirabile.

Sistemul de arcuri Silenze se deosebește de alte sisteme de pe piață, deoarece punem mai multe arcuri pe saltea, ceea ce înseamnă un sprijin mai mare și mai bun pentru corp în timp ce vă odihniți.

Performanța saltelelor cu arcuri va fi întotdeauna superioară în ceea ce privește respirabilitatea, deoarece aerul circulă constant în interior. Dacă căldura de odihnă este principala noastră problemă pentru a avea un somn de calitate, este indicat să optăm pentru acest tip de saltea.

Cu ce materiale pot fi combinate arcurile impachetate?

Saltelele cu arcuri impachetate individual pot fi combinate cu orice material. Alegerea unuia sau altuia pentru compoziția sa va depinde în principal de fermitatea, respirabilitatea și adaptabilitatea la odihnă pe care o căutați.

Viscoelasticul (spuma cu memorie), latexul și spuma HR oferă proprietăți și senzații diferite în repaus. Trebuie să alegem combinația de materiale care ne oferă proprietățile de care avem nevoie pentru a ne odihni. Saltelele cu arcuri pot fi combinate cu alte materiale, cum ar fi spuma memory foam, pentru a oferi o mai mare reglabilitate și o mai mare ușurare a presiunii. Latexul oferă o senzație mai moale și mai elastică.

Combinat cu HR, acesta oferă o mai mare rezistență sau un efect de revenire, care va însoți mișcările noastre în timp ce ne odihnim, fără a le împiedica. În funcție de tipul de odihnă pe care îl căutăm, una sau alta va fi mai potrivită.

De obicei, saltelele cu arcuri casetate, pe lângă miezul de arcuri casetate și stratul de latex, memory foam sau spumă, încorporează și alte materiale care îmbunătățesc respirabilitatea și adaptabilitatea, cum ar fi fibrele. În fișa tehnică a fiecărui produs veți găsi compoziția specifică a acestuia.

Ce este Nesting?

Aceasta este o caracteristică nouă a saltelelor cu arcuri. Pentru a îmbunătăți suportul lombar și pentru a obține o odihnă mai bună, arcurile cu buzunare la nivelul capului și al picioarelor sunt împletite cu rețeaua de arcuri Nesting, configurată sub forma unui panou în formă de fagure de miere, care oferă o mai mare reglabilitate și o mai bună distribuție a greutății.

Arcurile de tip Nesting promovează independența patului și minimizează micro-deșteptările, promovând o odihnă mai continuă și de calitate, în beneficiul tuturor. Saltelele noastre cu arcuri interioare de înaltă calitate au arcuri Nesting în miezul lor pentru a ajuta clienții noștri să se odihnească perfect.

Am o bază articulată, pot să cumpăr o saltea cu arcuri?

Saltelele cu arcuri nu pot fi așezate pe somiere articulate, deoarece acestea nu sunt articulate. Va trebui să alegem alte materiale, cum ar fi spuma cu memorie, latexul sau HR, iar dintre acestea, să alegem saltelele care au o bună articulare.

Dacă folosim o saltea cu arcuri pe o bază articulată, trebuie să știm că nu vom putea folosi articulația saltelei noastre, pentru că, pe lângă faptul că vom cauza probleme și vom fi inconfortabil, vom deteriora miezul acesteia, vom rupe arcurile și structura de țesut și vom limita durata de viață a saltelei noastre.